Luno Já Nejsem Ježíš

Luno Já Nejsem Ježíš

jedna báseň
s tebou pohádka pro srdce
pravdaže chci tě slyšet
než shoříš
a je mi jedno
že tvoje já má dva

prostě nemohu napsat Blížencům pojď blíž

tobě je fajn

víš

je mi jedno
jaké jsi sluníčko
a básněmi záříš

čím dál víc vyhnout se mi snažíš

máš mě za mizeru

víš já ti na podporu pošlu ptáky severu

já na to jiný ledy nemám

tak na mě

taj

ty poetická Luno

prostě nemohu uvěřit
že se mnou nejsi
když hned napoprvé nám to tak skvěle šlo
a ty moc dobře víš kde

nechala jsi své otisky

víš

sex s tebou je pohádka pro srdce

pravdaže chci tě slyšet sténat
a pít v podkolenních jamkách vanilkový třpyt

líbí se mi jak na mě ježíš
a prosíš že chceš být


vesmírná sahara modlící se písky
stejně tak Amor
básnící přehmat věnován úplňkem

Luno

tak co mi je po něm

jedno

jestli mi věříš
já nejsem Ježíš
Autor J's .., 15.06.2022
Přečteno 164x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Psavec, CULIKATÁ, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsaná báseň.Opravdu.

15.06.2022 08:01:25 | mkinka

takové trochu jiné vyznání, že rád jsem s ní ožil ...děkuji

15.06.2022 21:43:21 | J's ..

Luna na obloze svádí k milým řádkům i romantickým přívlastkům. Pak i noc je krásnější i jasnější.

17.06.2022 10:19:35 | mkinka

To ano, to je takový jev. Tady to je trochu jinak, tak já to nebudu úplně vysvětlovat, protože když se čte, tak je třeba nechat prostor pro takové to čarovné dění...
:) a s Lunou tam je spojení

17.06.2022 22:52:32 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí