Čekanka

Čekanka

Anotace: ...věnováno...

 

 

V blankytných sukénkách čekají u cesty,

v pohledu ,který tvá duše zná ,

se stonkem ,který je sevřený do pěsti,

z grimasou bolestnou ,

už těžko se dlaň co dřív hladila otvírá...

 


Hlavu svou zakloní ,

v naději čekají,

že svlaží je krůpěje,

co přijít by mohli z mraků,

pak slzu svou hořkou uroní

a vůbec ji netají, 

pak se ve větru  zachvěje,

když zahlédne v obilí,

Tvou sukénku z vlčích máků...

 

 

 

 

Autor chalcedon, 28.06.2022
Přečteno 224x
Tipy 14
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, CULIKATÁ, Kan, J's .., Vivien, Frr, Sonador, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí