Kde Srdce Prokrista ?-!-?

Kde Srdce Prokrista ?-!-?

 

.

ze skořápky oříšku
ztratil se mi sen

rozlouskly mne ledy

a dál jsem

po bouři rozdrcen


jak žít v krupobití bičován deštěm

co ještě horšího mi živote přichystáš

proč musím být navždy odplaven
a ztrácet se jak žebrák

kde srdce prokrista !-?-!

 

Autor J's .., 29.06.2022
Přečteno 157x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, CULIKATÁ, Fialový metal, Sonador, šerý, Lexi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň s obrovským emotivním vyjádřením.

17.07.2022 19:25:24 | mkinka

upřímné, opravdové... chce se říct - dobrý začátek*

30.06.2022 08:31:52 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí