Vezmu si...

Vezmu si...

Anotace: Vezmeš si mě?

Vezmu si lásko uhel a vymaluji Tobě skici 

a v každém obrazu zas prostoupim Tvou kůží,

zadržím lásko chvili oblohu a na ní létavici, 

bych ochránil na planetě svojí jedinečnou růži...

 

Vezmu si lásko štětec s barvou duhy

a vymaluji úsměv, který miluji na tvojí  líci,

pak do vlasů Ti vpletu kvítí, jež darovaly mi vonné luhy

a zkrze něhu jejich,mohu Ti vše snáze říci...

 

Vezmu si lásko zase křídy barevné 

a pomaluju chodník,  až tam k Tvému domu,

napíšu ti vzkazy, že jsi štěstí mé 

a že ve Tvých očích přenádherně tonu...

 

Vezmu si lásko, ke psaní Tvou něhu 

a díky Tobě dotýkam se nebe,

má láska k Tobě nezná v moři mojem břehů ..

Vezmeš si lásko mě? 

Když chtěl bych si vzít lásko Tebe .!...

 

Autor chalcedon, 30.06.2022
Přečteno 241x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Sonador, Vivien, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou tu samá krásná slova, ale já bych si tě po přečtení nevzala.

30.06.2022 23:22:11 | Philogyny

Krásné

30.06.2022 22:25:05 | CULIKATÁ

Hezké verše.

30.06.2022 22:13:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí