Sova s baterkou ♪

Sova s baterkou ♪




Sova s baterkou

Je jedno kde jsem

ty doma spíš si
zbývá květina
a temné lesy

ve hvozdech kácet
teskné pěvce
to je tak vždycky
hvězdo
děvče

nevím kde jsi ty
když jdu z konce
a slunce svity
prosí vrať se

víš...

nechtěl jsem být
v modrý
krásce
já chtěl tě mít
šťastnou
v lásce
nedal jsem slib ...
a znal tě
krátce
dál tě mám rád
i po hádce

s kým se ukrýváš
před slzami
komu svěřuješ
dívčí plány
o mořích slunci
zdá se řasám
zvětšeným loukám
jasným krásám

je jedno kde jsem já
třpyte noci
louky a lesy
zná jen měsíc

a měsíc dorůstá
a pak zas couvá

já chtěl rozličnou
kde má slova ...

když se usmíváš
básní tě získám
proč dnes tu nejsi
a lesem jdu v noci

bojím se jak sova
s baterkou
a ještě si k tomu
i na řasách pískám

než spadnou slzy mizící
voděnkou

víš

nechtěla jsem být v modrý
muzikantce
kde stébla jsou mimo
šance
dala jsem slib hladinám
tónů
dál k vesmírným
hlubinám
do dnů
a navracím svou duši
domů od srdce
k srdci...

  

Autor J's .., 08.07.2022
Přečteno 218x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Psavec, Fialový metal, CULIKATÁ, Frr, Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i po hádce zacelí svit Luny jizvy naše - jako v pohádce..ST*

08.07.2022 08:47:33 | Frr

ano jak je blízko svit Luny
už to není po hádce tak strašidelný...
kéž to je jak v pohádce jak rádi chodíme temným hvozdem...
třeba jednou i to Slunce přijde sem
a když už jdem tak nezabloudíme.. a svotojánci pěkně čarují...
a my za ruce se držíme a už v dáli z chaloupky jasná srdce září...
a už jsme doma ve světnici kde v náruči lásky spočinem
a budeme vyprávět jak jsme šli v noci lesem se světlem v duši
...a já Ti též děkuji za přijetí

08.07.2022 13:46:34 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí