timeout

timeout

okoral jsem okoral
vždyť to vidíš sama
nesměji se a co dál
čeká na mě dáma

a jaká dáma na mě čeká
je slaná nebo sladká řeka ?

lásky jsem se nedočkal
a pryč jsou krásná léta !

na srdci jsem zkorodoval
přijde snad zámečníček ?
nepřijde ani mosazný klíček
a směje se mi v očích žal !

možná to bude chtít olejíček
či bylinkových čajů dar ?

heřmánek se kouká na měsíček
a měsíček je oranžový
jak radost s níž by rozkvétal


znát aspoň tahy pro zítřek

jenže i pro ně jinde a jiný
partii rozehrál

a já jsem noc na šachovnici
padlý král

čekající mat

a dáma den
jak jin a jang
vlnící pocitem

že černý nesmí mít blond rád ?

timeout
Autor J's .., 13.07.2022
Přečteno 174x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, CULIKATÁ, Psavec, Marten, Lexi, Fialový metal, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To dělá ta černo-bílá šachovnice. Šel bych do životního terénu možností. Máš na to!*

15.07.2022 21:03:49 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí