B~L~O~N~D~Ě~N~Í~

B~L~O~N~D~Ě~N~Í~

... ne neposlouchej můj pyl poletující v harmonii

je to děsivé a zvláštní
z vesmíru
zamknu se v kouřovém outfitu a chci se nadechnout pro slunce


... ne nedotýkej se mého srdce
jin jang má citové nachlazení na čiru
kýchnu a ledové oči jsou frustrovaní kocouři
jejichž hvězdy vytržené z heliosfér
jsou stěhující se jepice a prskají při svíčce

... ne nepřibližuj se plaménku v mé duši
protože prskavky na vánoce jsou nedostupné a blond

...

tam tam z dálky prosince mi dej postranní pocit
dej mi představu bytosti která má v sobě život
a dívej se na mě jak na betlém vanilkového pohledu...

protože nedokážu pohnout slunečnicí
neumím dostat se ze tmavosti rámu

.

* buď
* buď ale paralelní...
* buď po mém boku ale nedotýkej se mě...

* netoužíš po kombinacích
* reakcích
* nebo po čemkoliv čeho se bojím...

* nehledej mě protože se ztratím...
* nespi se mnou protože budu jantarovým prachem
* obraz mě a neopouštěj můj spánek
* protože bys mi zemřel
* a proměň se ve smutné nízké frekvence (líbí se mi tvůj hlas}

* ale nedotýkej se mého stínu protože má spektrum touhy...

* a mé neklidné aurum povah stále ztrácí dech...

* nedotýkej se mé vůně protože je uvězněná ve tvé hrudi...

protože inhalace vytváří spojení ...
Autor J's .., 17.07.2022
Přečteno 199x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, CULIKATÁ, šerý, Lexi, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak než jsem se odvážila vejít, zhluboka se nadechla, ať mi kyslík vystačí na napsání komentáře, nerada bych přišla k újmě, a opovaž se, jen se opovaž, přivonět k mé Jil Sunder Sun, ST a zdrhám ..

17.07.2022 14:07:55 | Vivien

tak ...já se i opovážím Jil Sunder Sun
to je vůně léta a je i dřevitá
a není tak sladká i ve chvíli kdy sněhová vločka chvěje
a slunce když svítá je a je i když slunce nesvítá
leč unikla mi a já nevím jestli se opovážit mám
když jsem ji nepřiznal že ona i v mrazu mi srdce hřeje...

17.07.2022 17:34:14 | J's ..

Utíkej za ní říct jí to ..

17.07.2022 22:23:38 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí