Když Slunce Je Ohnivý Jitrocel

Když Slunce Je Ohnivý Jitrocel

kéž dneska v horku je mi blíž ledovec
než mé srdce

… a taje medovec

kéž dneska
ukryji se ve vlídných vodách
zurčivých potoků
lásko ...

… a nebude ohnivý jitrocel
svým kopím šimrat v rozkroku ?

… musím si svléknout plavky
když chci jenom k tobě na deku ?

...

a dívat se kde mě začneš léčit

i jitrocel má zelený list řečí ...


že my jdeme spolu do hor na louku

nosíme zrcadlovky kšiltovku ...


… a já nesu na zádech slunce
Autor J's .., 21.07.2022
Přečteno 121x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, mkinka, šerý, Lexi, Marten, Jan Kacíř, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí