Mandarinková Noc

Mandarinková Noc

ledový do němoty vztekem ze samoty
třískán dveřmi z nádraží smutku
vyplavuji z očí klíčový rampouch žalu
a kapkami deště rozdrcen
osušuji slzy dívčí duši
mandarinky v tuši

...

ty hráči (chechtá se mi dusot těžkých popelnic
je čas již narazit vagónem šťastlivců
kteří s jízdenkou pro všechny cesty
v první třídě vesmírného srdce
šermují mi před očima
citovým byznysem) kup si sladkou a padej

a já jdu do taverny planet naproti

a tam usměvavý obézní kápo
asi tak šedesátník na houpacím křesle
popichuje mě tágem ke kulečníkovému stolu
a komanduje -
tady budeš hrát jak já chci

odpovídám že už modrou nemám lunu na nebi

a on ukazuje na denim že ještě mám rifle a na nic nečeká

leští oranžovou na pozici
a rozehrává

geniální šťouch na zeleném stole v příšeří

odcházím ve slipech s květinovým vzorem

u baru nachystaná blondýna v černé jemné kůži dává
vítězně své silonky do pohybu
bere mě za ruku
odvádí mě prohraného tak samozřejmě
že ji nechávám
a beze slov jdeme ani nevím kam
Autor J's .., 30.07.2022
Přečteno 118x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, jenommarie, šerý, paradoxy, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No ty máš tedy sny :)

30.07.2022 21:55:01 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí