V Brazilském Tanci

V Brazilském Tanci


kde jste noci
když začne snění
jsme
pro svity že nás zahřejí

na zdraví si dáme
rosy na zeleni
ať i naše písně letní nadějí

milá černovlásko
je tu i menu
karneval a vánek dotkne kůže

pojďme pro život lásko
pro rozkvetlé růže

i my jsme přeci
aravaci
a melodie může

indiánské slunce
a temperament vlní
milující ženy
...

Autor J's .., 05.08.2022
Přečteno 115x
Tipy 7
Poslední tipující: Kan, Stanislav32, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí