Nesmrtelní

Nesmrtelní

poslední dobou se těším že usnu

je to divné

ale když okolo mě letí motýl ve 2:30
já mu nerozumím
a křídově blednu

pořídil jsem si terč
a náboje mi donesla zbraň

žádné emoce
zahalená v šátku

toho dne foukal čerstvý vítr
hodně ovoce popadalo


* půjdeme na střelnici


: to byla otázka ?

ani si neodložila tmavé brýle

prostě přinesla náboje a rozhodla se že jdeme

: dáte si kávu
: nebo něco ostřejšího

ptám se
a nic
ticho jak u mě v kamenném sklepě

bez viny


šla jste ve vysoké trávě

je má druhá otázka

zatímco si slečna prohlíží akvárium

* nové ?

teď neodpovídám já

* náboje jsou světelná klasika

pro červenočerný kostým
u síťovaných nylonů
též v černém
zvyšuji rozličný počet otázek na dvě ku třem

: nechtěla byste do akvária ?

* sama ?

konečně první odpověď na horách

už jsem si říkal že po těch upírkách citů
a romancích s oblohou na jeden až dva hotely
s nočními bazény
jsem z formy
ale cestujeme nad vodou
zbraň bude mít slečna pro všechny případy

líbí se jí špičák

s polibky na šíji budeme nesmrtelní
Autor J's .., 09.08.2022
Přečteno 139x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, šerý, Psavec, Lexi, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji kluci, psal jsem to v noci, ale v takové :)náladě, tak jsem rád, že jsem směl dát něco do tance, k radosti..
Děvčata asi přemýšlejí, která je ta slečna v kostýmu.. a jsem také potěšen*

09.08.2022 16:29:32 | J's ..

...jo letní romance...;-)to je hned do tance...

09.08.2022 13:44:00 | Marten

Čtu si. Hm, musím Tě vyseknout poklonu. Zajímavé, pěkné a poskládané autorem tak, že nebloudím a po kamenech nekloužu, neklopýtám. Opravdu pěkná práce. Potěšení číst si.*

09.08.2022 12:48:01 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí