S T R A Š Á K

S T R A Š Á K

černý zemák
nevoní žádnému člověku
ale moje věrná psí
nepropadá skepsi ani depresi

chce se podobat
a hravě nenechá mě říct
ani slovo o divokém dží sí



a teď už vážně pracujeme na díle a haikujeme



ó

zelený zemák
ze země na povrchu
zrcadlí život

ó

žlutý zemák
syn úrodné země jde
naplnit osud

ó

červený zemák
syn úrodné země jde
naplnit osud

neříkal jsem to dosud ?

tak to stačí už i děkujeme

… ale ...

být o sudu sám
bez vín a žen jen v hlíně
shnije i dřevěný

strašák

Autor J's .., 11.08.2022
Přečteno 140x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí