Úplněk

Úplněk

Anotace: ...v jiných podobách...

Když ke mě přitulíš nádherné půlměsíce, 

v dlaních svých najednou úplněk držím,

přes sklenky vína tiše se mihotá svíce, 

vím, že tenhleten okamžik tu chvíli zdržím...

 

Putuji Tebou teplem svých dlaní, 

přes údolí úrodná i vrcholky hor,

na kterých mě kapličky Tvé přivítají, 

kde darem své řeči jim zapěji chór...

 

Každickým souhvězdím tiše se kochám,

jako bych poprvé mohl dotknout se smět, 

ještě Tě chviličku v Tvé touze nechám, 

když smyslně skousneš si svůj spodní ret...

 

Motýli proletí vášnivou krajinou

a v noci bez mráčku skrápíš mě vláhou, 

paže mé s láskou Tě k sobě si přivinou,

je nádherné ve svitu měsíce vídat Tě nahou...

 

Schouleni do sebe, splynuti v duši, 

jen tepem jediným srdce slyšíš bít, 

jsme bytostí celistvou a láska nám sluší, 

jen pro chvíle takové má smysl tu žít...

Autor chalcedon, 12.08.2022
Přečteno 212x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, mkinka, Caliéry, Sonador, Jan Kacíř, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji

14.08.2022 17:31:34 | chalcedon

krásné*

14.08.2022 08:26:36 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí