whisky taur

whisky taur

horcí ve svých nocích
nevíme kam plout

dívky vlnící v bocích
nelze si nevšimnout

ty dívky plují
a jsou

když zavřu oči vidím jejich ruce

vidím jedinou
zas blond

pavoučice

...

pro upřímné svity
sítě zůstanou
skryty



znát nebe držím je s plejádou

pro jejich paže
bych roztál najednou

ale objednávám si jen whisky pro býka
když na obrazovce je atletika

asi bych se měl z baru hnout

za chvíli noc mi bude utíkat

a dívky
mají dlouhé vlasy
vlají a lehký vánek smí

to on šeptá kde vodopády krásy
a dotekům pevně rozumí

jedné bych věnoval snové básně
ale jen se dívám
na řeč těla na stěně


* ještě jednu whisky ?

ptá se barmanka



: víte ...

jsou veselé povahy
soustředí se a usmívají
a já se nedívám na ledy pro sklínky

tak jak jindy

dneska jinde taji

* také přeji
* ať se dostanou na vrchol
* ale kdyby přece jen z té výšky letěly ...

chtěl bych být polštářem
na mořské posteli

: ano
: děkuji



hezká blondýnka se věnuje hostům v příšeří

nechávám dva papírové krále se sklem
a jdu se ztratit
v letních sítích ulic
Autor J's .., 17.08.2022
Přečteno 97x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Frr, šerý, Ishtar, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí