whisky taur 2

whisky taur 2

v srdci je modro a tma

květinářství probuzené na schodech
hledí do parku s vodotryskem


tak tady můj život zůstal na nocleh
se zamřížovaným kristem

dobré ráno
jak jste se vyspaly

zní kroky rychlých dechů z parkoviště

mám se sebrat a ze schodů odvalit
ale je mi na srdci
jak v bruslích na kluziště

tam jsme tenkrát taky padali
štěstí
že nás šálky zahřály

a pak věřte letní noci že ticho zapálí

v srdci je modro a tma

tak zase zpět k domovu
ke snům
na vrakoviště

čeká tě tam ještě věrná milovnice ?

v srdci je modro a tma
Autor J's .., 18.08.2022
Přečteno 121x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Kacíř, CULIKATÁ, Přednosta, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí