whisky taur 3

whisky taur 3

milujeme jak umíme
některá vládne vkleče
jiná sotva mě potká
už má kalhotky na půl žerdi
a já jsem často o hladu

: ale jestli si chceš něco udělat
: tak mám i kuchyň
: na tu bídu
: z mých slov
: pro tvoji humornou náladu

jdu se slečnou z květinářství
kterou vůbec neznám
vlastně znám ji
z jejich slov
a to úplně stačí

však je dnešek po dešti na báseň jako já …

* na lovu ?

: co ?

* blondýna z baru tě nechala venku
* viděla jsem to

: že rád se procházím v noci až k ránu
: abych tady potkal blonďatou otázku …

* alena je váha ...

: … aha
: tak to máme společnou venuši

* a vdala se už před lety

: a ?

: teď jsi tady ty
: a ve stanu nás nikdo neuvidí

* smích a touha se nikdy nenechávají čekat
* jako květiny když potřebují vodu

: co když budu mít otázku

* jak se mi to líbilo ?

: co ten tvůj...

* manžel ?
* ten zůstane můj partner
* a ?
* teď jsi tady ty

* pamatuj si
* že mám tě jenom na tohle ...
* a obleč se
* už je skoro poledne
* a další milování chci večer

...

* je to jasné
* nebo nějaký problém ?

: jasné …

* fajn

vysoká blondýna z květinářství
s výhledem k divoké řece
v níž se v letní noci
svobodnou myslí
krásně tone

a pak že není láska když je to tak slastné
Autor J's .., 20.08.2022
Přečteno 94x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marten, Stanislav32, Psavec, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí