whisky taur 4

whisky taur 4

tak mizím z města
jehož jméno mi neřekne nic jiného
než kostel
a jak jsme stáli dole
na deštěm lesknoucí se dlažbě
už dost kamenného náměstí bez nás

s bolestí v zádech se chtěli
vznést k nebi
kde místo kříže
jsme naší víře z cukrárny
dali slunečník

a tam ve výškách
hleděli si do zmrzlin
aby i tam začalo pršet štěstí

ale jen jsme zastínili svá slunce

vysoko

ve stínu

v oblacích šedých

jak pěna a whisky
Autor J's .., 21.08.2022
Přečteno 118x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, mkinka, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí