Temná duše

Temná duše

Anotace: Byla to kdysi písnička pro zpěvačku v jedné neznámé kapele :) Toť ta genderová nesrovnalost.

 

Miluješ mou duši temnou

ta mě tíží, ty to víš

Brání mi za tebou vzlétnout

v náručí se nechat nýst

 

Viděl jsi mě vždycky krásnou

jako bych snad byla jen tvá

Co bys řekl? Hvězdy žasnou,

že mě stále máš tak rád

 

Nekonečná cesta láskou

zůstala na místě stát

Přivolal sis holku zrádnou,

 cos jí slepě nutil řád

 

Nezavírej dalším láskám

hledej lepší, než jsem já

Nezůstaň na místě stát

doprovoď mě, musím dál

 

Úsměv tvůj mi připomíná,

že jsi se mnou napořád

Vzdala jsem se nebe, vím

z lásky tě tu nechávám

 

Autor Narragan, 21.08.2022
Přečteno 160x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Holoxicht, Marten, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

21.08.2022 21:41:43 | mkinka

Jsem počten ;)

21.08.2022 22:57:09 | Narragan

Rádo se stalo.

22.08.2022 10:47:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí