whisky taur 5

whisky taur 5

vrátil jsem se v deštivém pondělí
blondýna odjela do prahy
a tím odstartovala naše nová tradice

budeme raději cestovat sami
protože jinak

by na nás nestačil chybovník

to je jezdecký notýsek básnířky
kam si ctěná umělkyně ukládá své milence
stejně jak pošetilé
a nadějné básníky

kokrhající ve svých nocích nad vítězstvím
plachých koroptví
vyplašených nadanými lovci múz

i já jsem byl chvíli mezi nimi

jenže koroptev se spřátelila s kočkou

protože jsem kůň

děvčata si objednala vůz

a já mám chystat i svoje zapálené dalekohledy ?

ne...

jen ať si jdou mě mě nedostanou do lasa

mě zahřeje už jen whisky a terasa
s kobylkou
jejíž úsměv hned vyjasní
ať začnu zouvat její vysoké boty
zašustím s ní pláštěnkou
objevím kouřovou vůni šípkových let

na zdraví
Autor J's .., 22.08.2022
Přečteno 157x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Psavec, Květka Š., Marten, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí