whisky taur 6

whisky taur 6

když slunce zapadá
pro slzy nevidím hvězd
tak to dopadá
když není žádných cest

a ty ještě si píšeš

dneska jsi uhádla
dal jsem whisky na rozjezd

je mi chvíli fajn
když slunce vychází

ale o hvězdách nemám ani šajn

a ty bys chtěla křičet jak tvůj svetr
že jsme spolu

zátiší svíčky v červáncích s obrazy

whisky je zdroj mého tepla
a nevnímám divan

odhalená dívčí světla kolen vábí
horkost ze skrýše

sopečnou krajinou
míhající slova zdají se mi němá
nerozumím co pro sebe si šeptáš
ač je pravda
že raději bych tobě lásko
v milostné extázi
líbal stehna
ale cit mi ochabuje s tekutou lavinou
v níž něžný dotek marně hledáš

asi se nevzdáš červeného svetru
ukrýváš srdce
a odcházíš ve chladné mlze podvečera

a já lehám na divan
omámen usínám
ba i meč ze slov je odevzdán
v pozdně letní šera

ruka po stehně pomalu jen jede a nedojede

chtěla jsi zpod svetru ukázat hvězdu
až budu mocnější u pera
klesám před cílem tvého těla
a takhle to dál nejde

zase jsi nespokojena a rozhořena

mizíš kde stolek pro dva
hlídá vůni
a jediný tvůj společník touhy je

večerní onyx
Autor J's .., 23.08.2022
Přečteno 104x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Marten, CULIKATÁ, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí