whisky taur 8

whisky taur 8

...

je čas létajících polštářů

skrývaly tvé sny
a já
poslední ze lhářů
zadívaný už nechci být
do sluneční princezny !

oslepuje mě i její stín
dnes budu patřit
celý
zářím
do nečasů vlákán sólem tvým

a tmavovláskám se oddám blízko vesmíru

tak pojďte lásky které jste mě chtěly
dáme si whisky
a potom pa
.

nelinka má několik kvíkajících retrívrů

jeden fešný zkoumal
i s boudou by hafici chtěl

a my jsme také psi

zvlášť když jde řeč o tom co jsem rozvrčel

.

* mňaucta
* hafaňáco

a už je to tady

díky !
není za co
.

na recepci anděl přiletěl

v trní
v kabelce šípky budou asi bez nálady

chtěli mě chytit
ale já jsem sebou trhl a na duši mám čáry
jak nebe letadel

nebojte se slečno tady mých zelených kukadel
už v nich srší vášně
brzy vás dostanu

* růže ještě kvetou

to nechápu

a že jste v ložnici zas ve svých útocích ve slanu

* polštářová
* v milostných pohořích sotva dotkne
* hloubky oceánu

zahledím se v neznámé hvězdy

ona mě omámí

* s hvězdou noci tiše nezůstanu

není sladká
* takže teď nebude ani pohádka

je konec

prázdnin sklapla lehátka

* ty jsi nemusel se mnou jezdit

na hotel
mám rezervaci již pro znalce
diskrétně
a vždy jsem
profesionál
u hvězdy
ještě udržím i polštářky na flétně

* trénovat milování
* je třeba v každé době na louce !

to je tvá představa že
sedí motýl na holce ?

* bez lásky ? ... by jenom veršoval !

to je smutné že bych radši spal !

* jenže teď se o slovo hlásí jiní motýli
.

zatímco podléháme divokému snu
v peřinách
je zkouška sirén
jedna je žárlivá
a druhá je strážkyně hladiny
než pro trochu doteků mě dívky s křídly rozptýlí

* koukej do zrcadla
* tam by láska svítila jak pravda

ale já použiji opět svou hvězdářskou fintu

kůň myšlenek uhání k cíli
že to milování k jitru svítí jak plamének pod lžičkou u absintu

* jako ty mě žádný jiný nerozčílí !

jako já chci uniknout k princezně
kde tiché slunce žije

ale tmavovlásky mě jen tak nepustí

první noc je žár v kině
druhá
neví čí je

létá ohnivé peří
k lásce se nedostávám
a anděl ?

* doufejme že v růžovém ...

i rozvrzané postele odpustí ...
.

sen
je večer

v reálu
bosá blondýna si na balkoně věří

a já dole u whisky
do ulic se dávám

za chvíli jsme zase v tom

tričko letí z výšek a hoří
na šípkovém keři

* zase jsme se s láskou nesetkali

ale tmavovlásky v klíně ...

* noci !

ty mě milovaly na okřídleném oři

* jak inkoustové kaňky mi duši rozpustíš

ať poznávám léto balkón i postelové světlo
blondýnu v krajkách
žaluzie

do ulice z nebe slétá smích
probouzíš se v zimě ? srdce ?

whisky na kuráž
a pryč je bezmoc

* odejdi !
* a dobrou noc !

.
a nakonec nás zasypou běloučké letargie
Autor J's .., 03.09.2022
Přečteno 112x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Marten, Psavec, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí