whisky taur 15

whisky taur 15

další dny se už jen ztrácím
z dosahu Luny a její hvězdy

tonu ve špatné poezii
a je mi to klíčem

k zapomenuté v noci

dokud jsem dýchal pro pauzu v melodii
dekódovaly mě umělkyně
a chtěly mě získat pro kousek těla

vlekly i sny
rády do lesa

a pak mě nahého nechaly napospas ostružiníku

je to jak nědělní sex

za jitra vás probudí touhy
v srdcích jim zní sametový zpěv čekám tě zde

jste na perfektní dálnici
jedete
a blížíte se k nekonečnému ženskému volání

a když dorazíte za sluncem v červáncích
ihned je večer
a najednou je noc
Autor J's .., 13.09.2022
Přečteno 99x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Stanislav32, Fialový metal, Lexi, šerý, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokud jsem dýchal pro pauzu v melodii....to je super, to mě zaujalo.) tak tvé psaní je jako otisk.Pozdravuj psa haf :)

13.09.2022 18:09:49 | xoxoxo

Pěkná práce. Líbí se mi to*

13.09.2022 13:50:04 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí