whisky taur 16

whisky taur 16

chtěl bych také umět
věnovat
pár slov dešti
včerejšímu dnešnímu
i tomu co přijde
chcu umět pršet
a smývat saze na srdci

ale zatím to je
držet slz ve mžení

v nesmělém dojímání
jít v srdci
zimomřivě a snít

a hřát se u whisky ?

najít doma i je ?

dál prší

a duha trvá jen chvíli
v jiné vodě

láska se rozpouští

když lije

mívá vodní tón

a slovo rozmáčené věty

nahé osychá

a tyrkysové slunce

asi
asi

vzdálené

duhové mosty
přes všecky časy
u ticha

žije se
i za počasí

žije se i když prší
a po dešti jsou šedé oči

a tvoje zelené
Autor J's .., 15.09.2022
Přečteno 89x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, Stanislav32, paradoxy, zdenka, Psavec, Lexi, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí