Vyznání

Vyznání

Miluji tě
a nejsou
to jen slova.
Opakuji je
zas a znova.
To proto aby
si jim uvěřila,
že to nejsou jen
prázdná slova.

Co skrývá se
za nimi
to je jen mezi
námi.
Otevři srdce
a čti v mém,
tak jako já
v tom tvém

Všechna láska
co mám v sobě,
ta je věnována
jen a jen tobě.
Dnes, zítra
prostě navždy.
Nezažije to
skutečně každý.

Proto si toho
musíme vážit,
vzpomínky
na krásné chvíle
uložit.
A v těžké chvíli
z nich čerpat
sílu
aby jsme mohli
už jen stoupat.

Vzhůru až do nebe,
do nekonečna
a ještě dál
na ten pověstný
nebeský bál.
Kde s Anděly
budeme
navždy tančit
valčík lásky,
který se budeme učit,
celý náš život
je tu pro tyto chvíle,
neboj se lásko,
jsme už blízko
našeho cíle.
Autor Karel Letník, 19.09.2022
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Psavec, girasole, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkně mu zpívají...;-)když ptáčka lapají...ale zajímavá variace.

20.09.2022 16:21:06 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí