whisky taur 24

whisky taur 24

když do oříšků vlezli zatracení moli
venku cvrčela cigára

to mraky měly dlouhej kouř

dešťové žáby skákaly po žiletkách noci

a ty tmo nebeská
že je jenom tlaková níž ...

tady nahoře probrečela čekání
na lásku
popelka touha

žiletky jsou moje

lesklé postele
ale jak se mi postaví
ostřím

je hned válka v ledové koupelně

že se mám pouze dívat jak si holíš nohy ?



a potom pro koho
to ovoce jdeš rozlousknout ?

když já jsem ztracený
a ještě víc se ztrácím

je škaredý podzim

proto mám skrýš za zrcadlem nad vanou
a co za ním ukrývám
je jasnou záchranou

slečna ?

ta mívá sprcháče šampóny tělová mléka
vatové tampóny a mě tam čeká

whisky

ta už je i v koupelně
jenom s ní jsem blízký

když je mi mizerně
Autor J's .., 27.09.2022
Přečteno 90x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí