Držet

Držet

Držet tvoje ňadro v ruce,
Překousnu si jazyk v půlce
Dotknou se tvé bradavky,
Snad neuslyším nadávky
Zapomenou na tvé tělo
Co nejdříve by se mělo
Jsme přece jen přátelé,
Běhá mi mráz po těle
Ale to tak musí být
Měl jsem se dřív nabažit
Teď je pozdě litovat
Nedá se s tím nic dělat
Měl jsem se dřív nabažit
No nic půjdeme každý svou cestou
Za jiným ženichem,
Za jinou nevěstou

Autor Poledne, 05.10.2022
Přečteno 153x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí