Chtěl bych ti být.

Chtěl bych ti být.

Anotace: ...

Chtěl bych ti být:

Vzduchem co dýcháš,
sluncem co tě hřeje,
slůvkem z věty lásky co říkáš,
důvodem, co tě rozesměje.

Listonošem, co dobré zprávy nosí,
příčinou, proč se ze snů usmíváš,
Tvou oporou, když tě život skosí,
vším, co v srdci nosíváš.

Jiskrou, jež v duši oheň rozhoří,
nocí plnou rozkoše,
vírou, co i hory pokoří,
Tvou láskou bez hoře.

Větrem, co život plachtám navrátí,
hvězdnou oblohou, co správnou cestu ukáže,
šťastnou chvilkou, co vše v dobré obrátí,
hříchem, co své city neváže.
Autor FeaTir, 23.03.2007
Přečteno 629x
Tipy 2
Poslední tipující: Labanda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

st kdyby to tak někdo psal mě

19.04.2010 03:06:00 | Labanda

Tak Tě zdravím v Tvém smutném světě. Děkuji za příjemnou procházku. I za návštěvu u mne. M

10.04.2007 15:37:00 | Gregy

Krásná...

26.03.2007 19:53:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí