na sibiři

na sibiři

na sibiři jednou v lese
já stal se třískou z modřínu
a když se zvedla ze mě stresem
hnisal a tlel jsem v podzimu

tak dřevěný jsem zůstal v lese
nechtěli mě do kamen

nehoří a zanese se
co nestane se popelem



mého slunce nebojte se
má kopějky na čáře

a své dřevo ve vodce
ať teplo je jak na jaře

?

jen dík lásce přestal jsem čar znát

leč potíž je jak v rusku s vodkou

nestačí mě hřát
Autor J's .., 09.10.2022
Přečteno 96x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, mkinka, Marten, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí