v noční bouři

v noční bouři

na kole nevezu černého jaguára
reflektor drze svítí do tmy
s příslibem
že mě čeká škvára
až úhybné manévry
chytí mi včas kotník
ať nekrvácím po vodě do tmy

sny pleskneš na pánvičku
a nad ní mile povíš

objímám tě v emocionální večeři

uděláme je

na kmínu nebo na paprice pros mi

jak pes podívám se provinile
a to srdce mňááu

prská na olej
než zšedne a zešeří

ty jsi přímo nadšená
se smíchem se mi věšíš okolo krku

básníčku.. hlavně to nespal
a nezapomeň tu mrchu vínem...

už máš jako vždy hotové i s přílohou
k nakousnutí
pod ochranným závojem

abych na posteli vcházel si do dveří
na kole nevezu černého jaguára
reflektor drze svítí do tmy
s příslibem že mě čeká škvára
mizím z kuchyně
tak co
děláš se stolem
a v dešti syčí plotny

padají na ně tvoje slzy
podlila jsi to vínem
ale já se topím v kouři

na otevřené
v moři

my proplujeme a černý jaguár
je tvůj vesmír a svítí zelené oči
stráží tvé sny

když spíš
a budíš se celá neklidná
že nejsem

ano já nejsem

tak nešátrej marně rukou do tmy
a neboj se

když vedle tebe je tvoje kočka
a vypráví o svých kocourech
Autor J's .., 16.10.2022
Přečteno 133x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí