žádný neví co se s láskou stane

žádný neví co se s láskou stane

na záclonách se kočka houpe
vyplašena ptákem básnika
z bytu je už múzy doupě
za chvíli přijde erotická slabika

leč básnik mračoun tichý má motor
v jehož karburátoru vázne slivovička
v kleci křeček žene se jak doktor
a z kočičky je náhle opička

žádný neví co se s láskou stane
ale ta záclona asi brzo spadne
jiná kočka je ještě ve vaně
a já měl hlídat zvířectvo pane

povídám to ptáku dřevěnému
ničeho se fauno nebojte
uděláme v koupelně jen pěnu
paní domu mě za to pěkně vykoupe
Autor J's .., 17.10.2022
Přečteno 122x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Rbb, Psavec, Fialový metal, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí