Budu tam stát v bílém..

Budu tam stát v bílém..

Anotace: ... Sladká)

Chtěla jsem se sebrat a běžet za tebou.
Po pěti letech.
Motýli v břiše. 

*

 


Vždycky se mi líbili kamenní muži.
Na dotek studení, 
s nehybnou tváří.
Uvnitř ohně hřeje a jasné světlo září.

 


Chtěla jsem si zasloužit.
A pak navždy mít.

 


Chci být amazonskou princeznou, která ve své zbrojí..
se bojí, že ji svobodu vezmou.
Rozbiju tvou,
schránu kamennou.
Věcnou nezávislosti a něhou .

 

 

Být jen privilegium držet svou ruku v dlaních.
Oči divokých laní.
Laň, co nechce být ochočena.
Jen tvoje bude žena.

 

 

Pro tebe, muže s dobrým srdcem.
Křehkým jádrem.
Vášní , co tepe pod povrchem.

 

 


*
Někdy prostě jen chcete najít někoho, kdo utíká stejně rychle a litá stejně vysoko.

 

 

Autor Loveless, 18.10.2022
Přečteno 153x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, tato22, Sonador, Iva Husárková, Psavec, kudlankaW, jenommarie, Vivien, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ať se ti to podaří..však není všem dnům konec Loveless*
Jinak..pěkné, otevřené
a reálné;)

18.10.2022 22:20:44 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí