Bloudění

Bloudění

Žila byla vzpomínka, lítala si z okýnka,
lítala si celý den, trápila mou hlavu jen.
Bloudí v hlavě ve dne v noci,
brzo nad ní vyjí vlci.

Proč mě trápíš ve dne v noci,
nemůžu ti snad pomoci?
V mojí hlavě lítáš jen,
kéž by to byl jenom sen.

Ublížils mi, ztratil jsi mě,
proč teď trčím jen já na dně.
Trpím časem čím dál víc,
vyji z toho na měsíc.

Unesla mě vzpomínka,
unesla mě znenadání.
Ukázala tajné přání,
ukázala tě…….
Autor Hádes, 21.10.2022
Přečteno 170x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí