Lásce

Lásce

Anotace: Malování síly 2022

Tancuj lásko z něžných sfér,
i když svět občas není fér.
Hledáme duhu v jednotě
a drží nás jedno - Miluji Tě.

Naše láska drogou jest,
hrází i slzou štěstí.
Přechod ze tmy do světla.

Skrze cit vše rozkvétá
a zima neublíží,
když dva se mazlí
i mračna zůstanou daleko.

Oblaka ustelou.
Líbej v žáru a nejen na oko.
Varhany jedou proto a to.
Čardáš.
Jo a jo.
Autor mkinka, 22.10.2022
Přečteno 178x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Narragan, Kan, Dejvis, blues, Marten, Fialový metal, Holoxicht, Psavec, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí