Procítěná

Procítěná

Anotace: Malování síly 2022

Slza padá a Ty jí hladíš.
I vrásku sladíš.
Stárneme spolu v milodaru žití.
Kvítek i přijetí.
Blíží se svátky
a všude po obchodech
mluví se o dárcích.

Ale já mám největší.
Tvůj úsměv přející.
Už kráčím v živém snu.
Do náruče Tě popadnu
a nebudeš se mi zdát.

Přijdu Ti sebe dát.
Amen, ať pomáhá nám.
Líbám a pronikám.
Jsi anděl sám.
K Tobě se usmívám.
Autor mkinka, 23.10.2022
Přečteno 174x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Uličný, Fialový metal, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí