Úsměvy žen

Úsměvy žen

Anotace: Dávaji tušit

Úsměvy žen
Bez masky tváře
V rozechvění
Zapomění
S útěchou i pohlazením
Odhodláním dát
I tebe zbavit rozumu
Pouta tělesná
Duchovní
Vůně
Hlas
Pohled
Jazyk
Jiskra v očích
Řasy i obočí
Každý se otočí
Slastný tvar rtů
Rumělkové tváře
Spletené houští vlasů
Vysoké čelo
Lalůčky s třpitivou náušnicí
Vička s leporelem
Tolik výrazů
V jedné tváři
Dalas mi světlo
Lásku
Děti
Pochopení
Dívat se dlouze budu
Na tu fešnou tvář
Co je ve mě z Tebe
Když čas si bere
Stále ji před sebou mám
Udělám ti sochu kovovou
Na věky neměnnou
Tak jak sem tě viděl
A co když je to jen sen?
Musí pravda ven?
Úsměvy žen
Touhy mužů
Chlad tvého železa
Autor umělec2, 24.10.2022
Přečteno 167x
Tipy 8
Poslední tipující: Alci, šerý, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oči jsou bránou do duše a ne každá dívka, žena je má přenádherné, takové co muže dokáží nadmíru zasáhnout.Ty co mají "jen hezké oči", ty zas mají hezčí poprsí, no a teď babo raď:-)

28.10.2022 09:19:52 | Jeněcovevzduchukrásného

Dobré myšlenky.at žijí laskavé myšlenky.

24.10.2022 08:04:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí