proč jsme se rozešli

proč jsme se rozešli

ne

neopustil jsem tě
kvůli písničce
znějící falešně
ani proto
že nemám hudební sluch

ne

neopustil jsem tě
pro sluchátka na uši
ač se ukázalo
že jsou tlumiči zvuku

ne

neopustil jsem tě
v malování krásného večera
když jsem se s tebou probouzel

...

ale jak jsem potom zůstal
bez povšimnutí
abych šel
dál životem sám
uvědomil jsem si že mě nepotřebuješ
Autor J's .., 26.10.2022
Přečteno 107x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, jenommarie, Medved23, Vivien, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplně mi to připomnělo..jak dlouho to trvalo (kdysi) mě**
když není nic..

27.10.2022 14:00:58 | jenommarie

Když padnou v srdci šranky. Vždy ale předem bliká červené, varovné znamení... hm, vím. Teď už na situaci to nic nezmění.

26.10.2022 22:43:34 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí