touché

touché

odvařený ze slunce
v nepříčetném podzimu
utýrán bolestí
krutě nadávám ba přímo
vzteky kypím do satanovy tlamy
až zla rozkusují mé introvertní dětské ego

ať nastane tma v mé duši
klišé s klíči od srdcí nechť se roztaví
kéž jsou navždy zamčena
a nepřichází mi na oči citu zemřelého

touché

noci
máš ruce od švestek
barva sedí
ale ta sladkost bezmoci
lační po kokosové chuti
odzbrojené šermířky
v zamčeném pokoji
víš
když bude chtít
snadno tě dostane

má ráda logické hry
ale odměna za zásahy
už jen tvými dlaněmi
do mé pevné hrudi
srdce neprobudí

ale jestli chceš
klidně si je vyrvi

pro jadýrka ze švestek
je nasládlé

a máš ode mne
na srdci klid

já neutíkám
z bytu pohledy
do zasněžených ulic
vesmírných dam

jednu tam

už mám

a ty se ptáš
kde jsou hvězdy


já jsem temný
se sluncem na kordy

už mě v tomto životě nedrž

touché !

já vyzvu na souboj smrt
a ozývá se ...

* to se někde dotknou
* a jsi
* nepoznán

* ty

* rozumíš tomu bezu
* když při milovaní
* budou orgasmy se zavřenýma očima
* protože tak si víc užijem
* dušičkový čas
* zavzpomínáme lásko
* je
* v sóle cákajícího malíře z nebe
* a ty ukaž

a já nic
necítím i přes tvoje zásahy vesmír

víš až se vysvlečeš z brnění
bude tvoje dívčí tělo svítit čistotou jak první sny

potom ti odpovím kolik vloček mráz už probodl
proto buď teď ve střehu
a nemysli na to
proč já srdce nemám
ve středu
Autor J's .., 30.10.2022
Přečteno 93x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Sonador, Psavec, Fialový metal, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň o autorovi mnohé vypovídá. Vystřeluje viditelné emoce.
Nejvíc oslovila druhá a třetí strofa*

30.10.2022 15:43:40 | šerý

děkuju, tak to je aktuálně z dnešního odpoledne na zahradě na slunci a šel jsem to hned napsat a co to o mně vypovídá, tak, může si to posoudit i to slunce třeba, tak jsem jaký jsem ale teď už bude ode mne klid...

30.10.2022 20:36:22 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí