Stáří

Stáří

Anotace: 2 v 1

Léty žití prach se zanáší,
v závitech mysli a vzpomínkách.
Duše je stářím trochu na kaši,
ohnutá v času podmínkám.

Jen srdce zeleným zůstává,
přes ztrouchnivělou kůru člověčí.
Když živí jej krásná představa,
o lásce krásné bez křečí.

A za ten jara kousek v sobě,
ti lásečko děkuji každý den.
V jedno naše srdce spojena obě,
jsou jako sladký noční sen.
Autor petrzal, 01.11.2022
Přečteno 150x
Tipy 9
Poslední tipující: Vivien, Psavec, šerý, Nazarian, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené, pěkný večer.)

01.11.2022 18:30:54 | Constantine

Ráda jsem četla

01.11.2022 15:58:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí