Nám v srdcích ruměnec bije

Nám v srdcích ruměnec bije

Anotace: Romantická báseň

Sbírka: Zimní zahrada

Nám v srdcích ruměnec bije,
vždy když se obě protnou
v každé hrudi láskou žije,
jen ty jsi naladěnou loutnou

Marně tě o polibek žádám
ač dobře vím,že nejsi chladná
tak city do veršů vkládám
snad nebude láska zrádná

Když krev do hrudi teče,
jak horský potok z lesa
děvče svádí mne vkleče
a mé srdce radostí plesá
Autor Petr27, 05.11.2022
Přečteno 124x
Tipy 4
Poslední tipující: Tvbm, Kan, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí