dnes večer

dnes večer

Anotace: a kdo chce, tak je tady jiná https://youtu.be/jQ68c9ZxRRM

dnes večer nečekej
kvůli diktátu smyslnosti

vzpomínání na počátky růží

je jak hledět do slunce
feme fatale
které nehřeje
a jas naše oči rozslzí
a později zeslábne zrak

aby sis ty brýle nebral

pálí na mě shůry

paprsky
a paprsky jsou sluneční muži

ale já už je mám v merku
nedojdu k metru
na sobě
hadí kůži

a jsem

zmoudřelý havran rozchodem s blond
a čeká mě
modrý kód

to je ten vesmír hvězd

hele letí sem bod

kam do propasti padám v singlu

vidím se v zrcadle
je konec doteku

iluzí i kavárenských snů

luskne prsty čas jak vánoční luna
a už si leštím peří

běž do lesa jehličnatých amoků
kontruji svému obrazu
natiskněte mi parte s tmoucím srdcem

zde spí hvězdář který nemohl usnout u dna
a vidíte
a přece spí sám


a přece dál podléhám
diktátu smyslnosti
ať dáma touží
ať je
v růžovém
a věří i zítra
slunce jsou doteky jitra
Autor J's .., 06.11.2022
Přečteno 139x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Kan, Marten, WWW, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano,pěkná dnes večer.

06.11.2022 20:37:14 | mkuchař

..moc se mi líbí**ST*

06.11.2022 10:10:21 | Frr

...moc děkuji

06.11.2022 18:52:27 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí