Spolu

Spolu

Ještě jsme stále spolu,

i když už nesedíme u jednoho stolu

a ani jeden z nás neví jistě,

zda-li chce zůstat na stejném místě.

 

Srdce rozpolcené jest,

ale rozum šeptá tiše,

že naše láska již svůj konec píše.

 

Lásku si musí člověk hýčkat,

jinak promění se jak mávnutím kouzelného proutku,

už jen ve vzpomínku a loutku.

Autor Vladislav, 06.11.2022
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, mkinka, J's .., Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný, něco takového jsem taky napsal .)

06.11.2022 23:52:55 | Constantine

Děkuji :-)

07.11.2022 00:11:55 | Vladislav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí