SOPHIINA VOLBA

SOPHIINA VOLBA

Chci být s tebou , cítit tvoji lásku a něhu,

tak jak na právě napadlém sněhu,

usínat a probouzet se,

sdílet všechny radosti i strasti

a společně se vyhnout jedné velké pasti,

kterou život přináší.

 

Nechtěj ale prosím po mně,

abych dělal volbu, jestli ty nebo mé děti,

které ještě neumí napočítat ani do pěti

a lásku potřebují stejně, jako já.

 

Měj nás ráda prosím všechny,

my budeme tě milovat,

i když musíme ještě hodně věcí

v našem vztahu pilovat,

ale nic na světě přece není dokonalé,

ani ty a já.

Autor Vladislav, 07.11.2022
Přečteno 96x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Marry31, Kan, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ale není Sophias choice, že ne?

07.11.2022 14:31:39 | Matahaja

Ne :-)

07.11.2022 19:26:04 | Vladislav

pěkná .)

07.11.2022 13:07:24 | Constantine

Děkuji :-)

07.11.2022 19:26:49 | Vladislav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí