Zlomené srdce

Zlomené srdce

Chci se tě ptát, kam mé své zlomené srdce dát,

když tě mám tak rád

a bál jsem se už znovu zamilovat.

 

Nabídl jsem ti všechno co mám,

víc nemůžu dát a nechci ti ani nic dalšího slibovat,

ale to vše je málo,

chceš víc i když říkáš, že nemáš téměř nic,

jen o to nejcennější přicházíš, protože lásku

nic na světě nenahradí a zůstanou jen vzpomínky a

skromná přání.

 

Jsi teď jako skála, která se dříve těšila z mála,

uzavíráš se mně a já už nevím jak dál,

ale toho jsem se vždycky bál.

 

Zkus prosím ještě jednou,

přehodnotit své sny a ideály,

a nešlapej přitom na pedály,

protože další ujetý vlak,

by dopadl jak utržený drak,

kterého si děti pouští za naší zahradou.

Autor Vladislav, 08.11.2022
Přečteno 124x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, někteří z nás to zažívají bohužel opakovaně :-)

08.11.2022 14:48:04 | Vladislav

Pěkná, líbí .)

08.11.2022 14:28:36 | Constantine

Moc děkuji !!!

08.11.2022 14:48:25 | Vladislav

Závidím každému, kdo nic takového ještě nepoznal :D

08.11.2022 12:15:51 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí