Sněhovi

Sněhovi

letošní podzim je zvláštní
jabloně se červenají
ale od země proniká do mě chlad

jsem který martin ?
to už ani toho koně nezajímá

potřebuji víc světla
ale slunce už má asi jiný znát

potřeboval bych se z metra brouzdat po pláži
a z písku stavět hrad
a píseň moře poslouchat
aspoň tři dny

tři dny lásky
na medúzu se smát

dávat pozor na mořského ježka

a snít o delfínech jak ptácích
na nebi
otisknout se
aspoň na chvíli do hřejivých stop
a zapomenout
že tu nejsi

jsem potmě

hop

a ten kůň už pádí

bílé krajkoví
vločky
mráz to ví

sněhový směr
a tři dny lásky
to nás už nespasí
to už nám nezachrání
ani víkend před branami
Autor J's .., 11.11.2022
Přečteno 94x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Psavec, Bufik, jenommarie, Fil, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý, tak pěkný víkend .)

12.11.2022 09:54:49 | Constantine

také děkuji aj přeji

12.11.2022 17:21:48 | J's ..

Pěkné

11.11.2022 23:37:53 | Fil

... děkuji

12.11.2022 17:20:36 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí