černě na budoucno

černě na budoucno

mám dlaně
rezavé a zvadlé kapradí
už dávno nevěří tvým sněním o lese

mám dlaně
brzy mě nahradí

pařát ve mrazu deprese

mám dlaně
hrábě od země

prostě pohřbili jsme listí
jemně
ať na jaře hrabu prstíčkem stejně

na jaře je budou ledy sněhy čistit

a blíž smrti než k životu
blíž beznaději
raději našel bych pro sebe svůj hrob

tak marné je
mé dnešní jsoucno

ledovou slzu neuchvěji

mám dlaně od trnů
že chtěl jsem v růži čísti
že chtěl jsem nemyslet
černě na budoucno
Autor J's .., 19.11.2022
Přečteno 93x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, WWW, Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec, Fialový metal, Vavřineček, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí