alené soušasně

alené soušasně

Anotace: tenkrát rande s jasmín a dnes pozdní slzy? …https://youtu.be/qoxxWircijI

… v mládí jsem se od začátku radoval
vždyť začíná to
veršem zpěvným
kde domov můj připadal si chvíli
jak sníh na horách
tancoval
a balancoval nad citróny z herny

* a poznal děvče jménem jasmín

v mládí by se od začátku smál
kdyby to však neposlal …

zda blond bavila se až myslela
došli jsme na javorník za večera

* a od huštýna by ses propad k tanečnici

do jezera

u frgálů jsem žádal proč je všude jmelí
a co znamená kyčera

* dozvěděl se jenom že chumelí

a hned ostrý komentář mi napsala
nehtíky i u mých zad

když jsem si ji hodil lehce na ramena

* ty básníku
* proč už mě nemáš ?
* hlaď !

/ a to jako dovím se už co to znamená /

a hladil jsem andělské tělo
na černé hoře
na zastávce v mlze
v lesích kde v ďúrách skrývají se poklady

až se jasmínové nebe otevřelo
šeptalo mi sněžný deviante

* ty máš ale divný nápady

...

a to se mi stává
často na horách

že sejdu z cesty
do nížin

ten horský vzduch a víno co jiskřivý má nach
ať v tmách
se dívám jako hvězdář na jasmín

* v noci to s vonnou svíčkou umím

zato jitro
a celou noc před panelákem tvým
odchází lásko
odcházím
že už svítá stín

* aspoň že nám zůstala tichá radost lesa
když hrajeme prší
dáváš samá jehličnatá esa

za měsíc už pomalu budou vánoce
a to je další rok bez nás

připomínat že za mnou přijedeš...
* nebudu...
radegasta
jsem taky do čech nepřevezl

* ještě by šel kamenným krokem probudit blanické rytíře
že jsem se věnoval krom blond i černovlásce?
* noci
asi ti to přijde k nevíře
ale já jsem z podkrkonoší

* vždy je lepší mít několik rozdělaných známostí v lásce že?

mezitím rozebrali na valmez koleje
tak nic se neděje

* ???

už se mě neboj
chytil jsem v zimě
jak před lety jen pozdní slzy
fakt jsem nebyl nevěrnej
ale nejsem přece bez emocí
a dneska mi to ani jedna nevěří

* a jedna o tom ví svý

vlastně dvě
ale ne současně
to je snad polehčující okolnost

* !!!

dobře tak se jich smálo víc
ale miluji je všechny
ač spal jenom se třemi
jasně že orion v pase
on si tam svítí na blížence štíry býky

/ žel pro nás je asi už čas lásky pasé /

jasmín se dívá na irskou kávu
a potom se ptá jdou tancovat

slečno to myslíte mě nebo ty mladíky

* alené soušasně
Autor J's .., 23.11.2022
Přečteno 122x
Tipy 14
Poslední tipující: Květka Š., Marten, Psavec, WWW, blues, mkinka, šerý, Stanislav32, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný příběh, ze života?.)

23.11.2022 11:09:54 | Constantine

... tak děkuji, je

23.11.2022 18:01:39 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí