Sny

Sny

Temnota na krajinu padá,
jak noc, se do pokojů vkrádá.
Hadí stíny po površích stěn se plazí,
když je svit měsíce hází.

Sladké sny, ti přináší
a chmury dne, pryč zahání.
Peřina při dechu se zvedá,
chránící naše těla nahá.

Kde to jsem?
Ptáš se,
během poletování nebeském,
malování obrazů, snovém.

Má drahá, ve snech zahalená,
oční víčka ti skáčou v oblacích,
oblacích snů, vzdálených.
Autor Přednosta, 25.11.2022
Přečteno 162x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí