Osvobození

Osvobození

Anotace: "eM"....jako MINULOSTI

Konečně je o za mnou,
ty dny, ty měsíce nekonečného utrpení.
Je tu den, na který jsem tak dlouho čekala.
Konečně jsem se zbavila pocitu opuštěnosti.
Dokázala jsem to.
Dokázala jsem zapomenout.
Zapomenout na to, že jsem tě kdy milovala.
Tvoje oči, tvůj pohled, ani ten tvůj úsměv se mnou už nic nedělá.
Moje city se změnily v led,
srdce v kámen.
Už mi nikdy neublížíš,
už ti nenaletim na sladký slova.
Osvobodila jsem se od tebe!
Autor petulkak, 23.03.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu moc hezký, kéž by i já mohla tohle říci ..

23.03.2007 23:31:00 | zajicek.vjamce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí