Láska

Láska

Láska zas znovu září,

hlavu máš ještě na polštáři,

láska je jak tanečnice,

jiskrná to večernice.

 

Láska opět sálá,

i když ses toho bála,

láska je dar

a nesmí přijít na zmar.

 

Láska je ten nejušlechtilejší cit,

který člověk může vlastně mít

a bez něj jen těžko,

bude šťastně žít.

 

Láska je silný pozitivní vztah,

kde by misky vah,

měly být ve vzájemné rovnováze,

ale to je jen pouhá fráze.

 

O lásce byly popsány stohy papírů,

možná se vám zdá,

že je to již nadmíru,

ale nebude jich nikdy dost,

v našem životě zaujímá důležitý post,

který se nedá ničím nahradit,

srdce vám chce jen pohladit.

Autor Vladislav, 29.11.2022
Přečteno 130x
Tipy 4
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí