začnu se solí

začnu se solí

smutek je válec
neustále chce udělat z mého srdce placku
ale ono není z těsta na cukroví
ve tvaru jehlanu umí úlky plněné koňakem
jen láska
ta je mi zcela cizí
jsem anděl z titanu
tak vznikají na válci rýhy a vrásky
a jsem smutný
že za měsíc je nejen po vánocích
ale i blízko konec roku
a já stejně jak ten minulý
začnu se solí

jen co mě oranžoví cestáři namontují
na své vozy

protože jsem i politik
bude silnice břečka jak …
ano až na jánky

to si na mě ještě rozpomeňte

a jak dobře víte
trávím každé vánoce na chatě

co říkáte ?

že v národním parku se nepoužívá sůl ?

to vymyslel nějaký … ale já jsem anděl nové vůle
a jak budeme jezdit sem a tam
dárky
nákupy
slevy
bude u nás na horách jako v úle

nekruťte hlavami
já vás vidím
žádné nevím nevím

vždyť aspoň ohňostroj si zasloužím
a rachejtle
s nimiž bude naše zadýmené nebe rozkvetlé
Autor J's .., 29.11.2022
Přečteno 107x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková, Psavec, Akrij8, šerý, Loveless, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přál bych abys Vánocemi, sváteční náladou byl opentlen. A Novým rokem dobrým prorokem s dlouhým doskokem. Člověk někdy ani neví odkud jej štěstí přepadne a omámí. Věřme zbyde jen dobré... a špatné bude za námi*

29.11.2022 23:42:18 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí